Kategoriler
Blog

Geçmişten Günümüze Türkiye’deki En Popüler Bebek İsimleri Açıklandı!

Türkiye’de En Çok Verilen İsimler TÜİK yani Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 1950 yılından bu yana bebeklere verilen isimler araştırıldı. Yapılan araştırma sonucunda bebeklere en çok verilen isimler belirlendi. 1950’li yıllarda yeni doğan bebeklere verilen en popüler isimler Halil, İbrahim, Fadime, Hanife gibi isimler olurken, son yıllarda yeni doğan bebeklere en çok verilen isimler ise Berat, Hira […]

Kategoriler
Blog

Zonguldak’da En Çok Kullanılan İsimler

Zonguldak ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mehmet oldu. İşte Zonguldak ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Yozgat’da En Çok Kullanılan İsimler

Yozgat ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mustafa oldu. İşte Yozgat ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Yalova’da En Çok Kullanılan İsimler

Yalova ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mehmet oldu. İşte Yalova ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Van’da En Çok Kullanılan İsimler

Van ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mehmet oldu. İşte Van ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Uşak’da En Çok Kullanılan İsimler

Uşak ilinde en çok kullanılan kız ismi Ayşe , en çok kullanılan erkek ismi ise Mehmet oldu. İşte Uşak ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Tunceli’de En Çok Kullanılan İsimler

Tunceli ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Hüseyin oldu. İşte Tunceli ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Trabzon’da En Çok Kullanılan İsimler

Trabzon ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mustafa oldu. İşte Trabzon ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Tokat’da En Çok Kullanılan İsimler

Tokat ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mustafa oldu. İşte Tokat ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

Kategoriler
Blog

Tekirdağ’da En Çok Kullanılan İsimler

Tekirdağ ilinde en çok kullanılan kız ismi Fatma, en çok kullanılan erkek ismi ise Mehmet oldu. İşte Tekirdağ ilinin en popüler 5 kız ismi ve 5 erkek ismi.

İsminin Anlamı Ne Blog